Opleiding Eerste hulp verlener

Opleiding Eerste hulp verlener Dronten - 3 juni 2006.  Het bestuur van de EHBO vereniging heeft besloten om in september te starten met een opleiding Eerste hulp verlener.

De cursus bestaat uit 17 lessen.

De kosten bedragen € 145,00 dit is inclusief inschrijfgeld, lesmateriaal, boekjes, koffie en de module verbandleer.

U leert de reanimatie volgens de nieuwe richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad ingaande augustus 2006. Lesavonden zijn op woensdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur, vanaf september tot en met maart in de aula van PCB De Tamarisk, locatie Boshof 20.

Wanneer men in september de leeftijd heeft van 14 jaar en zes maanden, dan mag men zich al inschrijven voor de cursus. Op de dag van het examen dien je namelijk minimaal 15 jaar oud te zijn.

Voor informatie en opgave (o.v.v. naam, adres tel, geboorte datum) kunt u kontact opnemen met Stanza v Nunen, tel 332766 en Adri v Loveren, tel 331928.

Het inschrijfgeld € 45,00 bij voorkeur overmaken op bankrek n.r. 112548741 t.n.v. EHBO ver Biddinghuizen.

Wanneer uw betaling binnen is wordt uw inschrijving bevestigd en ontvangt u alle les -en examen data. Het resterende bedrag dient u over te maken voor aanvang cursus of volgens afspraak.

Ter informatie voor bedrijven ; ook uw personeel kan de opleiding volgen

Bent u reeds in het bezit van een diploma Eerste hulpverlener dan kunt u zich ook inschrijven voor herhalingslessen om uw diploma geldig te houden.

Opgave o.v.v. naam, adres, tel, geboorte datum en diploma nr.

Bij onderstaande adressen levert u dan een kopie in van uw diploma en moduleverklaringen. De herhalingslessen zijn op maandag- of woensdagavond; een keer per vier weken en starten in september, de kosten bedragen € 40,00 en dienen voor aanvang van de herhalingscursus overgemaakt te zijn op de rekening van de vereniging.

Bij een geldig diploma wordt u lid van de vereniging en is er de mogelijkheid om tegen kostprijs extra lesavonden te volgen voor de;

Module AED, eerste hulp bij sportletsel, eerste hulp bij kinderen en kinderreanimatie (PBLS)

Info en opgave: Stanza v Nunen De Deel 29 tel 332766, Adri v Loveren Uitloper 48 , tel 331928

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© 2024 EHBO Vereniging Biddinghuizen - Disclaimer - Sitemap - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat