EHBO aan kinderen

Wanneer u reeds in bezit bent van het EHBO diploma Eerstehulpverlener kunt u zich verder “specialiseren” in o.a. Eerstehulpverlening aan Kinderen. Kinderen zijn geen kleine volwassenen en daarom verdienen zij een andere aanpak bij het verlenen van hulp dan bij volwassenen.

Tijdens deze cursus, die in 3 avonden zal plaatsvinden, wordt veel aandacht besteedt aan het voorkomen van ongevallen bij kinderen. U leert de specifieke handelingen van de kinderreanimatie en u krijgt handige tips mee hoe u kunt omgaan met een kind dat een ongeval heeft gehad of ziek is geworden.
Deze cursus wordt niet afgesloten met een examen. Op uw diploma Eerste Hulp komt een aparte aantekening wanneer u 3 avonden aanwezig bent geweest en actief heeft meegedaan. Wanneer u niet in bezit bent van dit diploma dan kan in overleg met de instructeur een moduleverklaring overhandigd worden.

Deze cursus is ook zeer geschikt voor mensen die geen EersteHulpVerlener zijn maar die wel willen weten wat ze moeten doen. We denken hierbij aan mensen die beroepshalve of in clubverband veel met kinderen werken. In overleg met u zoeken we naar geschikte dagen om deze cursus te verzorgen.

© 2024 EHBO Vereniging Biddinghuizen - Disclaimer - Sitemap - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat