Vereniging: lid worden en opzeggen

Lid worden?

…. zonder diploma
Zonder diploma kunt u een opleiding tot EH-verlener volgen. Zie het onderdeel Opleidingen voor de juiste pagina. Daarna, als u een diploma heeft, kunt u lid worden van de vereniging.

…. met diploma
Met diploma lid worden kan op ieder moment – u gaat dan meedoen met de herhalingslessen. Van belang is dat u “bij” bent met de lessen in de plaats waar u tot nu toe lid bent geweest. Uw “oude” bestuur (of het bestuur van deze vereniging) zal u hierover verder informeren.
De contributie van 50 euro graag overmaken op de bankrekeningnummer van de EHBO Vereniging Biddinghuizen. Of neem het contant mee op de eerste cursusavond. Bij voorkeur overmaken i.v.m. bankkosten, voor aanvang seizoen.

U kunt met dit formulier lid worden van de vereniging. Na versturen ontvangt u zo snel mogelijk bericht van ons.

Opzeggen?

Opzegging geschiedt aan het eind van het cursusjaar (volgens het huishoudelijk reglement: uiterlijk 1 juni) schriftelijk bij het secretariaat. Lidmaatschappen mogen niet meer stilzwijgend met een jaar verlengd worden. Voor verenigingen geldt dat de leden vooraf gewaarschuwd moeten worden dat hun lidmaatschap met een jaar verlengd gaat worden. De leden kunnen, als die herinnering geweest is, dan niet meer tussentijds met een maand opzegtermijn opzeggen.

© 2024 EHBO Vereniging Biddinghuizen - Disclaimer - Sitemap - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat