Basiscursus EHBO

Een ongeluk zit een klein hoekje en het kan iedereen overkomen: een snijwondje, een kneuzing, een schaafwondje. Fijn als er iemand in de buurt is die op de juiste wijze hulp kan verlenen.

U leert dit tijdens de basiscursus EHBO. U leert wat u moet doen bij bovenstaande letsels maar ook wat u beter NIET kunt doen. Tijdens de basiscursus leert u ook reanimeren en eerste hulp verlenen bij ernstige verwondingen. Ook leert u om te gaan met de AED oftewel de Automatische Externe Defibrillator.

De theorie wordt digitaal geleerd via E-Learning. De praktijk wordt geleerd in 3 lesdagen overdag van 9 tot 16 uur. Da datums zijn 28, 05 en 12 oktober 2024. Op 12 oktober  's middags wordt de cursus afgesloten met een examen.

Een waardevolle aanvulling op deze cursus is “Verbandleer en Kleine Ongevallen”. We vinden het erg belangrijk dat onze cursisten ook weten hoe ze verschillende soorten verbanden moeten aanleggen en hoe ze moeten handelen bij kleine ongevallen die niet in de basiscursus worden behandeld. Bij ons worden deze specifieke vaardigheden geïntegreerd tijdens de basislessen zodat uiteindelijk de cursus afgesloten kan worden met een diploma Eerste Hulp en “Verbandleer en Kleine Ongevallen”.

© 2024 EHBO Vereniging Biddinghuizen - Disclaimer - Sitemap - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat