Basiscursus EHBO

Basiscursus EHBO Dronten - 20 april 2018.  De gezamenlijke EHBO verenigingen uit de gemeente Dronten organiseren een basiscursus EHBO. Dit jaar zal deze gehouden worden in Biddinghuizen. De opleiding eerste hulp is volgens de richtlijnen van Het Oranje Kruis en start in september 2018.

De cursus bestaat uit Reanimatie en AED bedienen, wat te doen bij flauwte, bewusteloosheid, shock, botbreuken, wonden groot en klein, insectenbeten, maar ook epilepsie, diabetes, hyperventilatie. Maar ook wat niet te doen.

De kosten bedragen € 275,00 dit is inclusief lesboekje, oefenmateriaal, examenkosten Oranje Kruis, koffie ect.

De cursus wordt gegeven door een instructeur Oranje Kruis, NNR gecertificeerd. En worden er Lotus slachtoffers ingezet.

U kunt zich opgeven via de site http://www.ehbo-biddinghuizen.nl en daar het inschrijfformulier invullen. Na overmaking van €50,00 inschrijfgeld op bankrekeningnummer 112548741 EHBO Biddinghuizen is uw inschrijving definitief. Voor aanvang van de cursus maakt u het resterende bedrag over.

Na betaling van het volledige bedrag ontvangt u een factuur voor uw zorgverzekeraar, deze vergoeden vaak een gedeelte van de kosten als uw aanvullend verzekerd bent. Zie hiervoor uw polisblad of kijk op dit overzicht van Independer.

De cursus wordt gegeven in De Voorhof in Biddinghuizen.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© 2024 EHBO Vereniging Biddinghuizen - Disclaimer - Sitemap - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat