Opfriscursus Reanimatie en AED

Dronten - 17 februari 2016.  Voor veel mensen is het weer tijd voor de opfriscursus Reanimatie en AED. Daarom organiseert de Stichting AED Biddinghuizen cursusavonden op 17, 22 en 24 februari.

Op 17 en 24 februari is de opfriscursus van 19.00 tot 22.00 uur; op 22 februari van 9.00 tot 12.00 uur. Het doorgaan van iedere cursusavond of -ochtend is afhankelijk van het aantal deelnemers. U kunt zich opgeven via secretaris@aed-biddinghuizen.nl

Volledige opleiding
Daarnaast is het mogelijk u op te geven voor de volledige opleiding Reanimatie en AED. Hierbij geldt dat de data nog bekend worden gemaakt afhankelijk van het aantal opgaven. Bij afronding van de opleiding ontvangt u een certificaat van de Nederlandse Reanimatie Raad. Daarmee kunt u zich aanmelden voor het oproepsysteem HartslagNu van de Hartstichting.

HartslagNu
Iedereen die een geldig reanimatiecertificaat heeft kan zich aanmelden voor HartslagNu. De Stichting AED Biddinghuizen vraagt bovendien aan bedrijven die in het bezit zijn van een AED zich hier te registreren en regelmatig hun AED te controleren. Meer informatie hierover vindt u op http://www.hartslagnu.nl.

Aanvullende informatie over de Stichting AED Biddinghuizen vindt u op http://www.aed-biddinghuizen.nl.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© 2024 EHBO Vereniging Biddinghuizen - Disclaimer - Sitemap - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat