Hoe leer ik reanimeren en een AED bedienen?

Hoe leer ik reanimeren en een AED bedienen? Dronten - 3 november 2010.  Door u op te geven voor één van de cursussen die binnenkort in Biddinghuizen worden gegeven.

Het centrum van Biddinghuizen is de afgelopen maanden voorzien van een aantal AED‘s (Automatische Externe Defibrillatoren). Een groot aantal inwoners heeft al eerder gereageerd op onze oproep http://www.ikkanreanimeren.nl, wat overigens nog steeds kan.

Zij zullen binnenkort een toegangssleutel van een AED kast ontvangen.

Voor een goed functionerend AED systeem zijn er meer cursisten nodig. De cursus reanimeren en AED bediening is bedoeld voor individuele inwoners van Biddinghuizen en zal bestaan uit twee dagdelen (avonden of ochtenden).

De eerste cursus (die in de avonduren gegeven wordt) is op maandag 15 en maandag 22 november. De tweede cursus (die in de ochtenduren gegeven wordt) is op maandag 29 november en maandag 6 december. Bij nog meer belangstelling vindt een volgende cursus plaats begin 2011.

Dankzij sponsoring van het Coöperatiefonds van de Rabobank kan deze cursus voor een beperkt aantal deelnemers aangeboden worden tegen een sterk gereduceerde prijs.

De normale cursuskosten bedragen € 75,=, maar nu dankzij sponsoring slechts € 25,= per persoon. De cursus wordt gegeven aan de Oogstweg 4 te Biddinghuizen.

Ook kunnen er voor bedrijven cursussen worden georganiseerd, voor informatie: Aalt Mulder tel. 331944

Opgave: via Mail: aaltM.janny@kpnplanet.nl of telefonisch via 331944 (Aalt Mulder).

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© 2023 EHBO Vereniging Biddinghuizen - Disclaimer - Sitemap - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat