Fietsers halen € 6.000,- bij elkaar voor AED’s

Fietsers halen € 6.000,- bij elkaar voor AED’s Dronten - 14 november 2009.  De derde RPM marathon van Joy4Life heeft een bedrag van maar liefst € 6.000,- bij elkaar gebracht voor de aanschaf van AED’s (Automatische Externe Defibrilators) in Biddinghuizen.

De hoogte van de opbrengst van de RPM marathon overtreft ieders verwachting. Ieder jaar lijkt er meer animo te zijn voor dit gezellige, maar bovenal sportieve evenement voor een goed doel in Biddinghuizen.Ook dit jaar is er door de medewerkers en alle vrijwilligers van Joy4Life weer een enorme prestatie geleverd om de marathon tot een succes te maken. Honderd fietsen naar het Koetshuis brengen en na afloop weer schoonmaken en opruimen, bedrijven benaderen voor sponsoring, de planning en registratie van alle fietsers, het is een enorme klus.

De organisatie van de jaarlijkse marathon, waarvan de opbrengst altijd ten goede komt aan een goed doel in Biddinghuizen, geeft de dopsslogan Biddinghuizen, we doen het samen handen en voeten. Op vele fronten wordt er samengewerkt om het goede doel - dit jaar de aanschaf van AED’s – te steunen.Binnenkort al zullen de eerste AED’s aangeschaft worden en op strategische plaatsen geplaatst worden, zodat in geval van acute hartstilstand onmiddellijk hulp kan worden geboden.

Een dankwoord richting alle medewerkers van de organisatie: "Dankjewel, Sportcentrum Joy4Life, alle medewerkers en vrijwilligers (en dat zijn er veel!), alle bedrijven die meegeholpen hebben en natuurlijk alle fietsers. Dank jullie wel voor wederom een prachtig sportief evenement in ons dorp, dat het mogelijk maakt AED’s aan te schaffen. Het was fantastisch!"

Kijk ook op http://www.j4l.nl. Reanimatie is niet moeilijk te leren. Mocht je een reanimatiecursus willen volgen bezoek dan http://www.ehbo-biddinghuizen.nl. Hoe meer mensen een AED kunnen bedienen, hoe beter.

Biddinghuizen. We doen het samen.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© 2023 EHBO Vereniging Biddinghuizen - Disclaimer - Sitemap - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat