RPM instructeurs fietsen van ‘harte’ voor AED

RPM instructeurs fietsen van ‘harte’ voor AED Dronten - 19 oktober 2009.  Tijdens de jaarlijkse RPM-marathon in Het Koetshuis te Biddinghuizen worden op zaterdag 7 november de handen ineengeslagen tussen de RPM-instructeurs van sportcentrum Joy4life en Achmea Health Center te Lelystad.

Er wordt dit jaar gefietst t.b.v. het AED-project van de EHBO-vereniging te Biddinghuizen. Op strategische plaatsen in Biddinghuizen worden AED’s (Automatische Externe Defibrillatoren) geplaatst. Tevens worden door de EHBO vereniging Biddinghuizen opleidingen verzorgd, zodat in geval van acute hartstilstand zowel de apparatuur als de kennis aanwezig is om snel en adequaat te kunnen handelen en zo de kans op succesvolle reanimatie te vergroten.

Samenwerking gezocht
Sportcentrum Joy4life zet zich graag belangeloos in t.b.v. dit fantastische project en heeft daarbij de samenwerking gezocht met het Achmea Health Center te Lelystad. Dat betekent dat er op zaterdag 7 november een flink aantal enthousiaste RPM instructeurs hun best gaat doen om alle deelnemers aan deze marathon een onvergetelijke avond te bezorgen.

Overigens is dat de opdracht die alle vrijwilligers, voor en achter de schermen, zich ten doel hebben gesteld. Deelnemers en toeschouwers mogen rekenen op een unieke, energieke avond ook qua licht en geluid.

Per uur inschrijven
De RPM Marathon gaat op 7 november exact om 18.00 uur van start en duurt tot 23.00 uur. Er kan per uur ingeschreven worden – kosten per uur 10 euro – via http://www.j4l.nl. Voor meer informatie: 0321 – 33 22 44 . De totale opbrengst zal naar dit goede doel gaan.

Joy4Life

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© 2024 EHBO Vereniging Biddinghuizen - Disclaimer - Sitemap - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat